maanantai 31. lokakuuta 2011

Big in Japan!

Konnichi-wa kaikille lukijoilleni! Sekä teille, jotka ette jaksa lukea, mutta olette toivoneet jo tuhansia kertoja sitä blackmetal-raporttia (ja saatte nytkin vain raportin elämäntilanteestani).

Ajattelin pyörähtää pikaisesti täällä HTH:ssa, joka on alkanut tuntua eräässä toisessa mestassa blogaamisen jälkeen oikein kodikkaalta pieneltä olohuoneelta. Istun siis hetkeksi lepotuoliin ja kysyn itseltäni psykologimaisesti "No miltä susta nyt tuntuu?"

Olen tehnyt viimeisen kolmen kuukauden aikana henkilökohtaisen onnellisuusennätykseni. Onneni salaisuus on ollut inhimillistä kapasiteettia koetteleva transsitila, jota Suomessa kutsutaan latistavasti yrittämiseksi. Itse kutsun sitä kuitenkin mieluummiin onnistumiseksi. Liikevaihdosta, tuloksesta tai maineesta riippumatta me yrittäjät olemme mielestäni onnistujia ihan jokainen. Kovia äijiä ja soturiprinsessoja, jotka ovat uskaltaneet "Just do it" ja siitä se sitten on lähtenyt. Eräällä lanttumaakarilla vähän siinä määrin, että olisi helppo tappaa itsensä työnteolla. Pieni katkaisuhoito lienee siis paikallaan.

Niinpä keskiviikkona suuntaan kohti Japania. Päämissionani on päätyä Okinawan saarelle vakoilemaan paikallisia, joiden pitkäikäisyyteen vaikuttavat tekijät päätin selvittää ihan itse. Sen jälkeen vuorossa on paluu takaisin Tokioon erinäisten seikkailujen kautta ja sushia, geishoja, omituisia koppeja joissa voi tehdä omituisia asioita (kuten ottaa itsestään tarrakuvia, herrantähden!) ja tietysti eksoottisia ruokakokeiluja. Japanilaisten fiksaatiot kauneuden ja terveyden saralla ovat varmasti myös kovaa kamaa. Minä kuvaan ja syön kaiken, lupaan.

Tutkiva journalistinne, Indihanna Joneksenne on siis jälleen kerran valmiina taistoon. Paluu takaisin raportin kanssa ja toivottavasti hengissä tapahtuu 22.11. Sitä odotellessanne viettäkäähän mitä mukavimmat kolme viikkoa ja parantakaa Suomen hyvinvointia puolestani. Lukekaa suuresti arvostamieni ihmisten, kuten Varpu Tavin, Reijo Laatikaisen, Juhani Pitkäsen, Patrik Bogin, Juhana Harjun ja Anette Palssan hienoja kirjoituksia terveyslööppien sijaan. Tsekatkaa myös facebookryhmäni, sillä laittelen sinne väliaikatietoja mahdollisuuksien mukaan.

Ei muuta kuin Sayonara ja <3

-Hanna


3 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa, Hanna! Muista maistaa nattoa ja okiwanalaista violettia bataattia. :-p

  VastaaPoista
 2. Upeaa ja rentouttavaa matkaa! Yrittäjyys vaan on elämän suola. Vaikka itse en olekaan kokonaan uskaltanut hypätä vaan killun benji-köydestä. Kyyti on yhtä kylmää ja jännää, mutta touhussa kastuu vaan hiustupsu ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia Juhana hyvista vinkeista, pitaa muistaa etsia kasiini sita nattoa. En ole aiemmin onnistunut loytamaan. Violettia bataattia on kaikkialla taalla Tokiossakin.

  Taina, kiitos paljon, on ollut tosi rentouttavaa kun tanne perille ensin paasi. Hirmuisasti uusia ideoita jo nyt, vaikka olen vasta Tokiossa. Kaikkea hyvaa sinulle myos matkan varrelle!

  VastaaPoista